Blanco fa un nou rècord gironí de 1.500 llisos a la reunió de l´Hospitalet

0
862

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco va preparar de la millor manera possible la transcendental cursa de 3.000 obstacles del campionat d´Espanya que se celebrarà el cap de setmana vinent a Barcelona. Blanco (Reial Societat) va participar en la reunió de l´Hospitalet en una distància que no li és habitual, els 1.500 llisos, i va batre el rècord gironí de la distància, en possessió de Pere Arco amb 3.44.7, amb un registre de 3.44.41. . Blanco va decidir prendre part en la prova de 1.500, que no disputava des de feia dos anys en una reunió a Bèlgica, per posar a prova la seva velocitat. El resultat no va poder ser millor i l´atleta lloretenc afronta l´estatal molt ilálusionat. «Estic entrenant molt bé i l´objectiu és fer podi. La de dissabte és la cursa més important de la meva carrera esportiva».

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.