Anton, Fiz i Juzdado correran a Siete Aguas el 19 d´agost.

0
685

Dissabte, 19 d´agost es celebra a Siete Aguas (València) la XXI edició de la cursa internacional de fons que aquest any té un cartell de luxe amb la participació dels tres maratonians que representaran a Espanya a Sidney, Abel Antón, Martin Fiz i Alberto Juzdado. Aquesta cursa de fons de 15.150 metres que normalment té una participació pels voltants dels 2.000 corredors veurà aquest any un test olímpic donç s´enfrentaran els tres maratonians que han estat seleccionats per anar a Sidney representant a Espanya: Abel Antón, Martin Fiz i Alberto Juzdado. També hi participarà la corredora olímpica Maria Abel que farà 10.000 metres a Sidney. Aquestes confirmacions de darrera hora han provocat un allau d´inscripcions de corredors populars que volen correr amb els seus ídols. Les inscripcions (totalment gratuïtes) es tancan dimecres, 16 d´agost i poden fer-se per telèfon (96 234 1063) o per fax (96 234 03 00). La cursa es dissabte,19 d´agost a les 19,30 de la tarda y el cronometratge es farà amb xip (Championchip) sota el control del Col·legi de Jutges de la Federació Valenciana d´Atletisme. Més informació i resultats al acabar la cursa al web oficial: http://www.yellowchip.com/sieteaguas/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.