Anton, Fiz i Juzdado correran a Siete Aguas el 19 d´agost.

0
496

Dissabte, 19 d´agost es celebra a Siete Aguas (València) la XXI edició de la cursa internacional de fons que aquest any té un cartell de luxe amb la participació dels tres maratonians que representaran a Espanya a Sidney, Abel Antón, Martin Fiz i Alberto Juzdado. Aquesta cursa de fons de 15.150 metres que normalment té una participació pels voltants dels 2.000 corredors veurà aquest any un test olímpic donç s´enfrentaran els tres maratonians que han estat seleccionats per anar a Sidney representant a Espanya: Abel Antón, Martin Fiz i Alberto Juzdado. També hi participarà la corredora olímpica Maria Abel que farà 10.000 metres a Sidney. Aquestes confirmacions de darrera hora han provocat un allau d´inscripcions de corredors populars que volen correr amb els seus ídols. Les inscripcions (totalment gratuïtes) es tancan dimecres, 16 d´agost i poden fer-se per telèfon (96 234 1063) o per fax (96 234 03 00). La cursa es dissabte,19 d´agost a les 19,30 de la tarda y el cronometratge es farà amb xip (Championchip) sota el control del Col·legi de Jutges de la Federació Valenciana d´Atletisme. Més informació i resultats al acabar la cursa al web oficial: http://www.yellowchip.com/sieteaguas/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.