Els millors atletes del Principat, al Campionat de Catalunya absolut

0
538

L´atletisme andorrà se cita aquest cap setmana a l´Estadi Serrahima de Barcelona per participar en el Campionat de Catalunya absolut, una ocasió més que tindran els aspirants a mínima olímpica per obtenir els passaports per als Jocs de Sydney. Un dels més clars candidats serà Dani Gómez, que la setmana passada va rebaixar dues vegades el rècord d´Andorra de 400 tanques i es va quedar a un segon de la mínima en aquesta prova. La representació andorrana, a més de Gómez, la completen els atletes del CAVA Sílvia Felipo, Pere Cornella, Angel Moreno, Montse Pujol, Josep Sansa, Nerea Coto, Eva Iglesias, Jordi Toda, Joan Valls i Jordi Ferran. També hi participaran tres atletes del Club d´Atletisme Assegurances Doval –Vicky Barberà, Carme Domenjó i Marc Manchado–, i els tres andorrans que militen al FC Barcelona: Esteve Martín, Xavi Montané i Sergi Raya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.