Els millors atletes del Principat, al Campionat de Catalunya absolut

0
607

L´atletisme andorrà se cita aquest cap setmana a l´Estadi Serrahima de Barcelona per participar en el Campionat de Catalunya absolut, una ocasió més que tindran els aspirants a mínima olímpica per obtenir els passaports per als Jocs de Sydney. Un dels més clars candidats serà Dani Gómez, que la setmana passada va rebaixar dues vegades el rècord d´Andorra de 400 tanques i es va quedar a un segon de la mínima en aquesta prova. La representació andorrana, a més de Gómez, la completen els atletes del CAVA Sílvia Felipo, Pere Cornella, Angel Moreno, Montse Pujol, Josep Sansa, Nerea Coto, Eva Iglesias, Jordi Toda, Joan Valls i Jordi Ferran. També hi participaran tres atletes del Club d´Atletisme Assegurances Doval –Vicky Barberà, Carme Domenjó i Marc Manchado–, i els tres andorrans que militen al FC Barcelona: Esteve Martín, Xavi Montané i Sergi Raya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.