Sugranyes i Martín s´imposen a l´estatal promesa d´atletisme

0
976

Els atletes gironins del GEiEG Vanessa Sugranyes i Lluís Martín van imposar-se ahir en l´heptatló i els 800 metres llisos, respectivament, del Campionat d´Espanya promeses d´atletisme, que es va disputar aquest cap de setmana a Puertollano (Ciudad Real), completant així l´èxit del selvatà Moisès Campeny (Airtel), que havia guanyat el títol de llançament de martell en la jornada de dissabte. Vanessa Sugranyes va guanyar l´heptatló amb una marca de 4.471 punts, lluny del rècord estatal promesa (5.455), però ella mateixa va explicar que «el vent que bufava, molt sec, va impedir que les marques fossin millors en totes les proves. A més, el que de debò importava era el títol, que m´ha vingut una mica per sorpresa, ja que la meva intenció era lluitar pel podi». Sugranyes es va imposar per davant de Rodríguez Villar (San Sebastián de los Reyes), que va ser segona amb 4.434 punts. En la jornada de dissabte, Sugranyes va fer unes marques de 16.40 en els 100 metres tanques, 1,56 en alçada, 11,89 en pes Ðmoment en què va passar a liderar la provaÐ i 27.50 en els 200. Ahir, la grupista, va tancar la seva actuació amb 5,35 en llargada, 34,42 en javalina Ðmarca personalÐ i 2.39 en els 800 metres. Mínima a l´últim moment i títol Lluís Martín, per la seva banda, que havia obtingut la mínima per als campionats a l´últim moment i es va adjudicar els 800 metres amb una marca de 1.52.22, després d´una dura pugna amb Quesada Velasco (Sabadell), que va arribar amb 18 centèssimes de retard respecte al grupista. Martín va arribar a l´última recta en tercera posició però la seva gran velocitat en els darrers metres el va situar primer a manca de 50 metres per a l´arribada i ja no va deixar aquest lloc fins al final. El triomf de Martín és especialment meritori, ja que el seu objectiu era arribar a la final. Laura Trapero, campiona de Catalunya promesa i que sortia entre les favorites per guanyar una medalla, només va poder ser sisena en la final dels 100 metres amb un temps de 12.38, en què es va imposar Laura Antón (Universidad de Salamanca) amb 12.17. «He sortit molt bé però, no sé ben bé perquè, després no he corregut prou», va explicar la mateixa Trapero.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.