Gran Premi d´Atletisme Ciutat de Vic a la memòria de Josep Mª. Vilà

0
666

El Club Atlètic Vic, amb l’autorització de la Real Federación Española de Atletismo i sota el control del Comitè de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme, organitza pel proper dijous dia 17 d’agost de 2000 el I Gran Premi Ciutat de Vic a la memòria de Josep Mª Vilà, a les Pistes d’Atletisme Josep Mª Pallàs de Vic. El Club Atlètic Vic des de sempre ha estat relacionat amb el món de l’atletisme, des dels seus inicis ha organitzat nombroses curses de cros, pista i curses populars Totes aquestes organitzacions han anat acompanyades de magnífics èxits esportius, campionats del Món, d’Europa, d’Espanya, en les diferents categories i especialitats. L’ànima que durant més de 30 anys ha fet possible que el Club Atlètic Vic i l’atletisme a la comarca gaudissin d’una salut immillorable fou en Josep Mª Vilà. Malauradament ens va deixar el passat mes de juny i entre els molts projectes que tenia endagats hi havia el del I GP Ciutat de Vic, convertit ara en l’objectiu prioritari tant pels qui formem el CA Vic com pel mateix Ajuntament de Vic. En Josep Mª Vilà i Serrabou (Vic, 1952-2000) es vinculà al Club de molt petit de la mà del seu pare, l’Antoni Vilà. S’especialitzà en proves de perxa i velocitat. Però una lesió l’apartà de la competició i ja de jove començà a entrenar a altres atletes del Club. El seu carisme va fer que esdevingués ràpidament una persona clau en la gestió del Club, així com en la direcció tècnica de l’atletisme català. Actualment era el President del Club Atlètic Vic i President del Comitè Tècnic de la Federació Catalana d’Atletisme. Fou entrenador personal de grans atletes com en Pere Casacuberta (Campió del món de cros), Víctor Vilalta (ex recordman català 3.000mll), Lourdes Miquel (Campiona Espanya 1.500mll), Mustaphà Sdad (Olímpic per Marroc en 400mt), Imma Montero (la seva esposa, Campiona Espanya en Proves Combinades i Javelina), Fina Compte (Medalla bronze Europeus en 3.000mm), per esmentar només alguns dels molts atletes que havia format atlèticament i humanament. El I GP Ciutat de Vic a la memòria de Josep Mª Vilà es una reunió atlètica que pretén aplegar els millors esportistes d’èlit de tot l’Estat per tal d’acostar al ciutadà i a la família atlètica catalana el millor atletisme que s’ha vist mai a la comarca d’Osona. La Challange Diputació de Barcelona comprèn el I GP Ciutat de Vic, el I GP Ciutat de Manresa i el I GP Ciutat de l’Hospitalet, i junt amb el I GP Ciutat de Girona, formen un circuit de meetings que es disputaran durant el mes d’agost d’enguany i que suposaran la darrera posta a punt pels atletes que acudiran als pròxims Campionats d’Espanya a Barcelona i als Jocs Olímpics de Sidney 2000.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.