Challenge Diputació d´Atletisme

0
699

“Aquesta Challenge està composada de quatre proves que es disputaran a les localitats de Vic, Manresa, l´Hospitalet i Girona, la primera prova serà el proper 17 d´agost i tindrà lloc a la Ciutat de Vic en memòria del desaparegut i president honorífic del Club Atlètic Vic, Josep M Vilà, les altres proves es celebraran al llarg d´aquest més d´agost. Les instal·lacions seran les pistes d´atletisme Josep Maria Pallàs, ubicades a la zona Esportiva Municipal. El suport tècnic serà conduït per un equip informàtic que permetrà l´entrada de totes les dades així com l´obtenció dels resultats, a més la Universitat de Vic ajudarà amb el que calgui per que tot funcioni com cal. Vic i el Club Atlètic Vic (President en funcions: Lluís Saiz) estan avalats per una llarga experiència alhora d´organitzar competicions atlètiques ja que a la ciutat i el club osonencs sempre han mantingut una estreta vinculació amb l´atletisme. Els resultats obtinguts estaran en relació amb la taula Internacional, es a dir que els atletes que acudeixin a la cita podran esforçar-se al màxim per aconseguir les mínimes per viatjar a Sidney. Per aquesta raó la qualitat del participants està assegurada a nivell Estatal. El control el portarà un Comitè de Jutges de la Federació Catalana d´Atletisme. Els premis es lliuraran als tres primers classificats de cada prova que també rebran premis en metàl·lic. Les competicions s´iniciaran a dos quart de set de la tarda i acabaran a dos quarts de deu de la nit. A les deu, la roda de premsa i lliurament de premis. Aquest és l´horari i la relació de proves que es disputaran al Primer Gran Premi d´Atletisme Ciutat de Vic. 18:30: Alçada fem, Perxa, Disc fem. 19:00: 400m. Tanques fem. 19:15:400m. Tanques masc. 19:30: 400 m.ll. fem 19:45: 400m.ll.masc, Disc masc., Llargada masc. 20:00: 1.500m. masc Cadires de Rodes. 20:15: 100m ll. Disminuïts Psíquics. 20:30: 800m. Ll fem 20:45: 800m.ll masc. 21:00: 5000m.ll fem, Llargada fem, Javelina masc. 21:30: 5000m.ll masc 22:00: Entrega de premis i cloenda Els futurs participants hauran d´enviar un prèvia inscripció on han d´especificar el nom, cognoms, any de naixement, nº de llicència, club i millor marca de la temporada en la prova que pretenguin inscriure´s. El Comitè Organitzador decidirà quins podran participar-hi. Els atletes tenen temps fins el proper 12 d´agost. L´adreça és: Club Atlètic Vic, GP Ciutat de Vic Apartat de Correus nº 72, 08500 Vic, o bé per e-mail: cavic@interausa.com ; Tel i Fax 93 885 04 80. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.