Challenge Diputació d´Atletisme

0
894

“Aquesta Challenge està composada de quatre proves que es disputaran a les localitats de Vic, Manresa, l´Hospitalet i Girona, la primera prova serà el proper 17 d´agost i tindrà lloc a la Ciutat de Vic en memòria del desaparegut i president honorífic del Club Atlètic Vic, Josep M Vilà, les altres proves es celebraran al llarg d´aquest més d´agost. Les instal·lacions seran les pistes d´atletisme Josep Maria Pallàs, ubicades a la zona Esportiva Municipal. El suport tècnic serà conduït per un equip informàtic que permetrà l´entrada de totes les dades així com l´obtenció dels resultats, a més la Universitat de Vic ajudarà amb el que calgui per que tot funcioni com cal. Vic i el Club Atlètic Vic (President en funcions: Lluís Saiz) estan avalats per una llarga experiència alhora d´organitzar competicions atlètiques ja que a la ciutat i el club osonencs sempre han mantingut una estreta vinculació amb l´atletisme. Els resultats obtinguts estaran en relació amb la taula Internacional, es a dir que els atletes que acudeixin a la cita podran esforçar-se al màxim per aconseguir les mínimes per viatjar a Sidney. Per aquesta raó la qualitat del participants està assegurada a nivell Estatal. El control el portarà un Comitè de Jutges de la Federació Catalana d´Atletisme. Els premis es lliuraran als tres primers classificats de cada prova que també rebran premis en metàl·lic. Les competicions s´iniciaran a dos quart de set de la tarda i acabaran a dos quarts de deu de la nit. A les deu, la roda de premsa i lliurament de premis. Aquest és l´horari i la relació de proves que es disputaran al Primer Gran Premi d´Atletisme Ciutat de Vic. 18:30: Alçada fem, Perxa, Disc fem. 19:00: 400m. Tanques fem. 19:15:400m. Tanques masc. 19:30: 400 m.ll. fem 19:45: 400m.ll.masc, Disc masc., Llargada masc. 20:00: 1.500m. masc Cadires de Rodes. 20:15: 100m ll. Disminuïts Psíquics. 20:30: 800m. Ll fem 20:45: 800m.ll masc. 21:00: 5000m.ll fem, Llargada fem, Javelina masc. 21:30: 5000m.ll masc 22:00: Entrega de premis i cloenda Els futurs participants hauran d´enviar un prèvia inscripció on han d´especificar el nom, cognoms, any de naixement, nº de llicència, club i millor marca de la temporada en la prova que pretenguin inscriure´s. El Comitè Organitzador decidirà quins podran participar-hi. Els atletes tenen temps fins el proper 12 d´agost. L´adreça és: Club Atlètic Vic, GP Ciutat de Vic Apartat de Correus nº 72, 08500 Vic, o bé per e-mail: cavic@interausa.com ; Tel i Fax 93 885 04 80. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.