XVIII Cursa de Festa Major a Òrrius

0
680

El dissabte 29 de juliol a dos quarts de vuit de la tarda (19h30´) fem la XVIII cursa de Festa Major a ORRIUS (El Maresme) sobre 11 km. No hi trofeus per ningu, tan sols un tall de sindria, un pressec, un got de suc de taronja i aigua molt freda per dutxar-se. L´inscripcio es gratis i es fa a partir de dos quarts de set (18h30). A les set es dona la sortida als que vulguin fer-la caminant. Es comença en pujada per carretera fins a Sant Bertomeu i segueix per camins de bosc, practicament fins l´arribada. Es tanca el control a les 9 del vespre i l´any pasat varen acabar 213 participants. Per trobar Orrius s´hi arriba per Argentona, per l´antiga carretera cap a Granollers, torçant a la cruilla dels quatre rellotges. Si es baixa per la B-40 desde Granollers, cal sortir a la primera sortida despres del tunel de Parpers i tambe pasar per els quatre rellotges. I per ultim es pot arribar-hi des de la Roca del Valles per carretera directa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.