Redolat guanya els 800 metres i obté la mínima per a Sydney

0
620

Inessa Kravets va espatllar el retorn de Niurka Montalvo a la competició, la russa va fer la millor marca de l´any en el III Míting Internacional d´Atletisme Ciutat de Barcelona, celebrat ahir a Montjuïc, amb un salt de 7,10. Montalvo, segona, va mostrar-se força recuperada de la lesió al genoll i de l´edema en un os, que està impedint una correcta preparació per als Jocs Olímpics de Sydney. La saltadora hispanocubana va arribar als 6,84. La protagonista de la competició, però, va ser Kravets. L´atleta russa va sorprendre tothom al volar fins als 7,10, millor marca de l´any, en el seu primer salt. José Antonio Redolat, al seu torn, va demostrar per què és la nova sensació de l´atletisme espanyol. L´atleta valencià va mostrar el seu excel·lent estat de forma i amb una impressionant progressió va guanyar els 800 metres, a més d´obtenir la marca mínima per a Sydney. El valencià va assegurar: ´El resultat obtingut no canvia la meva planificació, que està encaminada als 1.500, on vull desbancar Reyes Estévez, Fermín Cacho o Andrés Díaz´. José Manuel Cerezo, en canvi, va decebre al finalitzar en la sisena posició. La jornada va ser prolífica pel que fa a marques mínimes per a Sydney. A més de Redolat, Marta Domínguez i Núria Fernández -1.500 metres-, i José Luis Blanco -3.000 obstacles- van obtenir el passaport olímpic. El gran absent del míting barceloní, Reyes Estévez, va observar des de la graderia la victòria de Rui Silva als 1.500 metres. L´atleta portuguès va imposar-se a l´espanyol Andrés Díaz, tot i signar una discreta marca. Finalment, les estrelles internacionals no van decebre. El kenyà Wilson Kipketer va endur-se els 3.000 obstacles sense problemes. El català Marc Cepeda va liderar la competició fins als darrers 200 metres, però es va enfonsar per acabar quart. La campiona mundial dels 1.500 metres, la russa Svetlana Masterkova, al seu torn, va imposar-se clarament en la seva especialitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.