Montalvo i Kipketer, figures del III Míting Ciutat de Barcelona

0
607

Reyes Estévez, baixa d´última hora als 1500 per no arriscar la seva participació als Jocs de Sydney, Niurka Montalvo i el kenyà Wilson Kipketer són les figures més destacades del III Míting Internacional d´Atletisme Ciutat de Barcelona, que es disputa avui a partir de les 19 hores a Montjuïc. El principal punt d´interès recaurà a observar l´estat de forma de Niurka Montalvo, una de les atletes en qui més confia la Federació Espanyola d´Atletisme de cara a obtenir una medalla als Jocs de Sydney. La saltadora d´origen cubà espera superar els set metres per primer cop en tota la temporada. Montalvo va explicar ahir que es troba força recuperada de la lesió al genoll. La campiona del món va destacar que ha millorat en la velocitat i espera tenir una bona actuació al míting de Montjuïc. ´Sortiré a obtenir una bona marca -va assegurar- perquè em sento molt millor dels meus problemes de genoll´. La saltadora hispanocubana no arriba en les millors condicions per culpa d´un edema en un os, que està alterant la seva preparació per a Sydney 2000. ´Em fa falta una mica més de competició, tot i que no estic preocupada -va explicar- perquè el ritme de preparació que porto és molt bo´. Montalvo, finalment, no va mostrar-se preocupada per la progressió en les marques experimentada per les seves principals rivals, ja que ´les marques estan molt igualades´. Reyes Estévez, al seu torn, era el màxim favorit per imposar-se als 1.500, però no correrà per no arriscar la seva presència a Sydney. ´El metge i l´entrenador m´han recomanat que no hi participi -va explicar- perquè si pateixo una lesió seria el final de la meva temporada i em perdria Sydney´. L´atleta de Cornellà se suma a Fermín Cacho en la llista d´absències il·lustres d´última hora. El guanyador dels 1.500 barcelonins sortirà del duel entre Andrés Silva, el britànic Anthony Witheman i el portuguès Rui Silva, subcampió d´Europa l´any 1998. L´atletisme estatal oferirà també un interessant duel als 800 metres. El favorit serà el valencià José Antonio Redolat. El campió d´Europa dels 1.500 en pista coberta haurà de vigilar, però, amb el malagueny José Cerezo, propietari de la millor marca espanyola de la temporada. Finalment, a nivell internacional destaca la presència del kenyà Wilson Kipketer, plusmarquista mundial dels 3.000 obstacles, que no hauria de tenir problemes per imposar-se en la seva especialitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.