La Federació Catalana d´Atletisme celebra la IX nit del Atletisme Català

0
722

A les instalacions del Laietània de Mataró es varen entregar els premis als millors atletes catalans del 1999 i una medalla conmemorativa dels 100 anys d´atletisme a Catalunya, a tots els que han estat Olímpics durant aquest segle. Amb assistència del Secretari General pel Esport de la Generalitat, la Directora General del Esport, Gloria Pallè, que havia estat atleta internacional de 800 mtrs., l´Alcalde de Mataró, el Sr. Jose Maria Odriozola, President de la RFEA, entre altres autoritats es varen fer, com cada any, entrega dels premis als millors atletes catalans de 1999. Aquest any es varen entregar, també, la medalla dels 100 anys d´Atletisme a Catalunya a tots els atletes catalans que han participat a alguns Jocs Olímpics, entre ells estaven l´actual Reyes Estévez, el seu entrenador Gregorio Rojo que va participar al Jocs Olímpics de Londres de 1942, Carles Sala, amb participacions a 5 Jocs Olímpics, Tomas Barris, históric del mitg fons català i espanyol, entre altres atletes que han fet història amb la seva participació. Romà Cuyàs va pendre la paraula per explicar com havien estat els primers 100 dies de la nova junta i va anunciar la creació d´una nova fitxa pel atleta popular al preu de 3.000 pessetes, entre altres anuncis per tractar de captar més adeptes a aquest esport i pujar el nivel actual. Molt avançada la nit, cap a les dues, el Secretari General pel Esport de la Generalitat va clausurar el sopar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.