Míting Internacional d´Atletisme Adidas Ciutat de Barcelona

0
505

“Un any més, l´Estadi Olímpic de Montjuïc es prepara per acollir el III Míting Internacional d´Atletisme adidas Ciutat de Barcelona, una de les cites atlètiques més importants del nostre país, que reunirà als millors atletes tant a nivell nacional com internacional (Reyes Estévez, Niurka Montalvo, Redolat, José Manuel Cerezo o David Canal). Horaris: Dimarts, 25 de juliol a partir de les 20 h. A partir de les 19 h. i fins les 20 h. es programaran sèries B de 800 metres Homes, 1.500 metres Homes i Dones i 400 metres tanques Entrades: Centres de El Corte Inglés, Hipercor i Tendes Corty de tot Espanya. Venda d’entrades per telèfon: 902 40 02 22. Horari: de dilluns a divendres de 9 a 20,30h. dissabtes i diumenges de 10,30 a 18,30h. Amb motiu del Centenari del R.C.D. Espanyol, els socis del club blanc i blau tindran una entrada gratuïta amb un acompanyant, prèvia retirada de la seva entrada als centres de El Corte Inglés. Recollida d’entrades de venda telefònica a les taquilles de la instal·lació a partir d’una hora abans de que comenci l’acte. Preus: Preu únic: 1.000 ptes. Bus núm. 50 des de la Plaça Espanya i núm. 13 des del Mercat de Sant Antoni. Les persones amb alguna minusvalia física, es poden adreçar al personal de l’accés per sol·licitar atenció personalitzada. Podeu trobar l´horari a: http://www.atletisme.com/classificacions/mcb2000/horari.htm i els participants a: http://www.atletisme.com/classificacions/mcb2000/participants.htm Atletisme.com serà el web oficial de la cursa i anirà donant informació de les novetats. Dimarts, 25 de juliol, tots al Estadi, tots a Montjuïc. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.