Míting Internacional d´Atletisme Adidas Ciutat de Barcelona

0
678

“Un any més, l´Estadi Olímpic de Montjuïc es prepara per acollir el III Míting Internacional d´Atletisme adidas Ciutat de Barcelona, una de les cites atlètiques més importants del nostre país, que reunirà als millors atletes tant a nivell nacional com internacional (Reyes Estévez, Niurka Montalvo, Redolat, José Manuel Cerezo o David Canal). Horaris: Dimarts, 25 de juliol a partir de les 20 h. A partir de les 19 h. i fins les 20 h. es programaran sèries B de 800 metres Homes, 1.500 metres Homes i Dones i 400 metres tanques Entrades: Centres de El Corte Inglés, Hipercor i Tendes Corty de tot Espanya. Venda d’entrades per telèfon: 902 40 02 22. Horari: de dilluns a divendres de 9 a 20,30h. dissabtes i diumenges de 10,30 a 18,30h. Amb motiu del Centenari del R.C.D. Espanyol, els socis del club blanc i blau tindran una entrada gratuïta amb un acompanyant, prèvia retirada de la seva entrada als centres de El Corte Inglés. Recollida d’entrades de venda telefònica a les taquilles de la instal·lació a partir d’una hora abans de que comenci l’acte. Preus: Preu únic: 1.000 ptes. Bus núm. 50 des de la Plaça Espanya i núm. 13 des del Mercat de Sant Antoni. Les persones amb alguna minusvalia física, es poden adreçar al personal de l’accés per sol·licitar atenció personalitzada. Podeu trobar l´horari a: http://www.atletisme.com/classificacions/mcb2000/horari.htm i els participants a: http://www.atletisme.com/classificacions/mcb2000/participants.htm Atletisme.com serà el web oficial de la cursa i anirà donant informació de les novetats. Dimarts, 25 de juliol, tots al Estadi, tots a Montjuïc. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.