XVIII Cursa de Festa Major a Òrrius

0
809

El dissabte 29 de juliol a dos quarts de vuit de la tarda (19h30´) fem la XVIII cursa de Festa Major a ORRIUS (El Maresme) sobre 11 km. No hi trofeus per ningu, tan sols un tall de sindria, un pressec, un got de suc de taronja i aigua molt freda per dutxar-se. L´inscripcio es gratis i es fa a partir de dos quarts de set (18h30). A les set es dona la sortida als que vulguin fer-la caminant. Es comença en pujada per carretera fins a Sant Bertomeu i segueix per camins de bosc, practicament fins l´arribada. Es tanca el control a les 9 del vespre i l´any pasat varen acabar 213 participants. Per trobar Orrius s´hi arriba per Argentona, per l´antiga carretera cap a Granollers, torçant a la cruilla dels quatre rellotges. Si es baixa per la B-40 desde Granollers, cal sortir a la primera sortida despres del tunel de Parpers i tambe pasar per els quatre rellotges. I per ultim es pot arribar-hi des de la Roca del Valles per carretera directa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.