El Tribunal Català de l´Esport confirma Romà Cuyàs com a president de la Federació Catalana

0
810

El Tribunal Català de l´Esport ha desestimat el recurs presentat per Pere Gómez, anterior president de la Federació Catalana d´Atletisme i candidat derrotat a les eleccions del passat 8 de abril, pel que Romà Cuyàs ha estat confirmat com nou president de l´organisme federatiu de l´atletisme català. La resolució, entre altres consideracions, en tractar els fonaments de drets, assegura que ´no es fan ni dels requisits que abans citàvem com a imprescindibles per poder declarar la nul·litat reclamada mitjançant el recurs´. La sentència ratifica Cuyàs en la presidència i a la nova junta directiva en el mandat per als quatre anys vinents i posa fi a la provisionalitat propiciada pels recursos presentats per Gómez, primer davant la junta electoral i posteriorment davant el Tribunal Català de l´Esport.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.