El Tribunal Català de l´Esport confirma Romà Cuyàs com a president de la Federació Catalana

0
513

El Tribunal Català de l´Esport ha desestimat el recurs presentat per Pere Gómez, anterior president de la Federació Catalana d´Atletisme i candidat derrotat a les eleccions del passat 8 de abril, pel que Romà Cuyàs ha estat confirmat com nou president de l´organisme federatiu de l´atletisme català. La resolució, entre altres consideracions, en tractar els fonaments de drets, assegura que ´no es fan ni dels requisits que abans citàvem com a imprescindibles per poder declarar la nul·litat reclamada mitjançant el recurs´. La sentència ratifica Cuyàs en la presidència i a la nova junta directiva en el mandat per als quatre anys vinents i posa fi a la provisionalitat propiciada pels recursos presentats per Gómez, primer davant la junta electoral i posteriorment davant el Tribunal Català de l´Esport.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.