Un total de 69 atletes varen participar a la V Milla de somni que es va celebrar ahir dijous

0
491

“Un total de 69 atletes varen participar a la V Milla de somni que es va celebrar ahir dijous a les pistes Antoni Amorós de Santa Coloma de Gramenet organitzada per la UCA (Unió Colomenca d´Atletisme) Aquest any la prova ha servit per retre homenatge a l´atleta d´aquest club, Joan Antoni Balsera, que es retira de la pràctica de l´atletisme després de 25 anys d´activitat esportiva. La classificació de la mila de somni va ser la següent:

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.