I CURSA POPULAR D´OSSERA

0
767

En aquest petit poble de la Comarca de l´ALT URGELL, pertenyent al Municipi de La Vansa i amb 20 habitants, es celebrarà aquest diumenge dia 16 de juliol la primera cursa popular organitzada per l´Ajuntament de La Vansa i l´ajut tècnic del nostre club. Es tracta d´una competició totalment popular amb una distància de 10 quilòmetres pels grans i 1,5 per la canalla o els qui no s´atreveixin amb els 10 km. La sortida es donarà a les 10 del matí de la plaça del poble. No hi haurà classificaions i l´inscripció és gratuita. Tots tindran un obsequi per haver participat en la cursa. Podeu demanar més informació als números de telefon: MIQUEL FARRÀS- 973 347 286 MANEL PORTÉ- 686 354 091 Degut a la dificultat d´accés a Ossera, l´organització ha condicionat un terreny per poder parar les tendes. Cal dir que no hi ha cap local per dinar i que d´aixó ha de fer-se càrrec cadesqú. Per arribar a Ossera pels lleidatans, el camí més fàcil, però a la vegada més llarg és el que surt de La Seu d´Urgell direcció Sorribes i La Vansa. Heu de parar compte per no perdre la pista, encara que no te pérdua. Hi ha més de 9 quilòmetres de camí forestal abans d´arribar. Pels qui venen de Barcelona podeu agafar la carretera de Sant Llorenç de Morunys, La Pedra i La Coma i Tuixen. També us trovareu molts quilòmetres de camins. També podeu accedir per Saldes, Gósol, Josa del Cadí, Tuixen, Sorrives. Teniu present que el viatge és llarg si es fa el mateix dia, per tal motiu s´aconsella arribar-s´hi el dissabte. Si us agrada descobrir paratges i llocs de casa nostra, aquesta és una oportunitat única. Us esperem.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.