“Els nens saharauis també tenen dret a saber què és l’esport i a practicar-ho”

0
900

““Arenys amb el Poble Saharaui” és una agrupació de ciutadans joves del Municipi d’Arenys de Mar (Maresme) que ens hem posat en marxa amb el desig d’oferir el nostre esforç comú per la causa justa del poble saharaui. Tot i ser conscients de les limitacions de la nostra tasca, creiem que la contribució que podem fer a aquest poble, tan extremadament lligat a la nostra història, és una modesta aportació que ajudi a pagar el deute històric que els nostres avantpassats van contreure amb ells. Però no és només això el que ens ha motivat a emprendre aquesta acció. És, sobretot, el saber que podem minvar una mica l’amargor i el dolor d’un poble que ha de viure en un mitjà tan hostil com són els campaments de Tinduf, al Sud d’Argèlia, obligats a sobreviure al cor del tan mític, com infernal, desert del Sàhara. El nostre municipi, com tants d’altres, està acollint durant un període de dos mesos nen saharauis. Però amb això no en tenim prou. Hem acordat amb la delegació del Front Polisario a Catalunya organitzar un esplai per a nens saharauis que no tenen cap possibilitat de sortir dels campaments ni conèixer altres paisatges que la sorra del desert. Treballem amb ells, somriem amb ells, acostem-nos a ells per donar-los quelcom nostre: la nostra solidaritat i la nostra estima. Ens agradaria que ells fossin ambaixadors de Catalunya. Volem sensibilitzar la població esportista, fent-la conscient de la causa d’aquest poble i implicant-la en el projecte mitjançant aportacions econòmiques amb què comprarem material esportiu. Aquest material també el recollim amb la finalitat d’afegir-lo al comboi que sortirà de Barcelona al desembre. Sara Lázaro Departament d’organització Télf.: 666525360 E-mail:saral_on@yahoo.com Donació de material a enjoc.com Travessera de les corts 348, Local nº8 Barcelona Nº compte bancari: 2100-0029-18-0200401842 (La caixa) El desert mai no podrà ser una piscina amb gespa, però sí un camp de futbol amb nens gaudint de l’esport. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.