Andorra comptarà amb un mínim de cinc representants als pròxims Jocs de Sydney

0
4379

dels quals el maratonià Toni Bernadó és l´únic que accedirà amb una mínima. L´atletisme femení tindrà una plaça per invitació, mentre que la natació en té confirmades dues més (una en categoria masculina i l´altra en femenina). L´opció del tennista Joan Jiménez, per a qui el COA va demanar una wild-card , és la més difícil perquè només hi haurà dues invitacions en categoria masculina a tot el món. Els atletes Víctor Martínez (800 o 1.500 metres), Dani Gómez (400 metres tanques), Pep Sansa (3.000 obstacles) i Esteve Martín (llargada) mantenen possibilitats de fer la mínima.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.