Espanya queda primera i retorna a la Superlliga

0
711

La selecció espanyola d´atletisme aconseguí en la segona jornada el primer lloc de la Copa d´Europa, i assolí així l´objectiu de retornar a la Superlliga. L´equip espanyol tingué una brillant actuació en la jornada d´ahir i aconsegueix tornar a l´elit de l´atletisme mundial, que abandonà fa dos anys, en la Superlliga disputada a Sant Petersburg, quan acabà en setena posició. Els atletes espanyols sumaren un total de 116 punts, i se situaren per davant de Finlàndia, segona, i de Noruega, mentre que el rival a superar, la República Txeca es va haver de conformar amb el quart lloc de la classificació general. Amb l´objectiu complert en categoria masculina, en la femenina s´aconseguí la permanència en l´elit acabant en tercera posició per darrere de la República Txeca i Suècia. Després de la gran actuació dels atletes espanyols en la jornada de dissabte, amb les medalles d´or de David Canal en els 400 metres, Redolat en 1.500 metres i d´Arturo Ruiz en salt d´altura, ahir brillaren Andrés Díaz en els 3.000 metres i José Luis Blanco, que es va imposar en els 3.000 metres obstacles. El català Javier García Chico va aconseguir el bronze a la prova de salt de perxa. Roberto Parra no pogué passar de la setena posició en els 800 metres i José Venancio fou sisè en els 200 metres. En categoria femenina, la cubana nacionalitzada espanyola Niuka Montalvo sols pogué acabar segona en la prova de salt de llargada per darrere de la sueca Erica Johansson. Per la seva part, a la prova de pes, l´atleta Martina de la Puente aconseguí l´or amb un llançament de 17´60 metres. Espanya també es va endur el bronze a la prova de relleus de 4×400.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.