Blanco, satisfet per la inclusió a l´equip espanyol de la Copa d´Europa

0
566

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco serà el representant espanyol en la prova dels 3000 obstacles a la Copa d´Europa que aquest cap de setmana se celebra a Oslo, on el combinat estatal té l´objectiu d´assolir l´ascens a la Superlliga europea. Aquesta és la segona vegada que Blanco és convocat per representar Espanya Ðen la primera ocasió va guanyar l´or en els Jocs Iberoamericans a Rio de JaneiroÐ en l´àmbit internacional, però el lloretenc valora més aquesta convocatòria «perquè només hi ha un representant de cada disciplina i la federació ha considerat que sóc el qui està en millor forma». De fet, l´atleta lloretenc va ser el millor de la seva disciplina en uns tests que es van fer recentment. L´objectiu de Blanco és guanyar la cursa, ja que és l´atleta que té la millor marca de tots els participants: «Suposo que serà una cursa tàctica, força lenta i, en principi no arriscaré. A més, la cursa es corre a les tres de la tarda, en el moment de més calor, i això és un altre handicap». El gran objectiu de Blanco aquesta temporada és participar als Jocs Olímpics de Sydney, però encara no ha fet la mínima. El lloretenc, que està en un gran moment de forma Ðha guanyat 7 de les 8 curses en què ha participatÐ no es vol obsessionar a fer aquesta marca, «però és evident que si les circumstàncies de la cursa ho permeten, buscaré la mínima». Després de la Copa d´Europa, Blanco es prepararà per assolir el seu millor moment de forma a finals d´agost, on té previst participar en les proves de la Golden League que es disputaran a Zuric i Montecarlo, i en el campionat d´Espanya absolut. Per altra banda, els gironins Jordi Mayoral i Moisès Campeny, que també tenien opcions de ser a Oslo, no van ser finalment convocats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.