Benjamin Rotich i Isabel Martínez vencen amb rècord inclòs a la VII Cursa ultrafons

0
935

“Benjamin Rotich i Isabel Martínez vencen amb rècord inclòs a la VII Cursa ultrafons Francesc Marsol, a la mitja marató, i Manuel López, a les 15 milles, van guanyar rebaixant també les marques Àlex Lliteras La Rabassa Rècord de participació i rècords quant a totes les marques aconseguides pels vencedors. Aquest seria el balanç de la VII Cursa ultrafons d’Andorra, que va organitzar el Club d’atletisme Assegurances Doval (CAAD) en col·laboració amb la Federació d’atletisme, i que alhora era la III Cursa de 15 milles, puntuable per al Campionat de Catalunya, i la II Mitja marató. 173 participants a la sortida de l’avinguda Tarragona, dels quals 152 van poder completar les proves a les metes instal·lades a la Rabassa. Els guanyadors de totes les curses van rebaixar els rècords a les tres distàncies. Aquest serà el darrer any en què hi hagi tres curses a l’entorn de la ultrafons del CAAD. Josep Doval va confirmar que “a partir de l’any vinent concentrarem tots els esforços en la ultrafons, de 15 km. Cada cop tenim més participants, el tema s’està desbordant, i la millor manera de poder celebrar unes bones curses, atractives per als participants, és que dediquem tota la nostra atenció a una sola prova, en aquest cas la de més tradició, la de 15 km. Hi haurà més i mi-llors premis”. El kenyà Benjamin Rotich va fer tota una exhibició a la ultrafons i va vèncer a la meta de la Rabassa, revalidant el triomf de l’any passat, i rebaixant el rècord anterior amb un registre de 54’23”. Rotich va superar l’alemany Martin Hoerstemeier, a 9’25”, i Manuel Murillo, a 9’50”. Isabel Martínez, del Maimakansu de Mataró, va ser la guanyadora a la cursa femenina, amb 1h22’05”, nou rècord de la cursa. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.