La reunió de Lausana es converteix a l´escenari de tornada de tres ´exgrans´: Bubka, Pérec i Bailey

0
534

Amb la presència de l´ucraïnès Serguei Bubka, la francesa Marie-José Pérec i el canadenc Donovan Bailey, la reunió de Lausana, prova puntuable per al Grand Prix IAAF I d´atletisme que es disputa avui, es converteix en l´escenari del retorn de tres ´exgrans´. Sens dubte, el públic espera poder seguir d´aprop l´actuació d´aquestes antigues glòries, però sobretot aquells atletes que durant la seva absència han ocupat els llocs d´elit i volen demostrar que l´hora del relleu ha arribat. Així per exemple, el rus Maksim Tarasov, campió del Món de perxa, el devtrinitat Ato Boldon, buscant dos ors olímpics en l´esprint, i l´australiana Cathy Freeman, bicampiona del Món de els 400 m. Per Bubka, apartat de les pistes per una operació dels tendons d´Aquiles, es tracta d´un verdader retorn, després de la seva tornada aquest hivern i sobretot d´una successió de baixes el mes passat (Torí, París, Roma) a causa de petits dolors. ´Tot va bé, però sempre és una sensació estranya abans de la primera competició´, manifestava el sèxtuple campió del Món a la seva arribada a Lausana, tranquil sobre la seva condició física i visiblement indiferent davant la qualitat dels seus rivals. Amb excepció del campió olímpic francès Jean Galfione, totes les figures sera allà: Tarasov, però també l´americà Jeff Hartwig, autor recentment de 6,03 m en perxa, i el seu compatriota Lawrence Johnson, els alemanys Tim Lobinger i Danny Ecker

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.