La reunió de Lausana es converteix a l´escenari de tornada de tres ´exgrans´: Bubka, Pérec i Bailey

0
608

Amb la presència de l´ucraïnès Serguei Bubka, la francesa Marie-José Pérec i el canadenc Donovan Bailey, la reunió de Lausana, prova puntuable per al Grand Prix IAAF I d´atletisme que es disputa avui, es converteix en l´escenari del retorn de tres ´exgrans´. Sens dubte, el públic espera poder seguir d´aprop l´actuació d´aquestes antigues glòries, però sobretot aquells atletes que durant la seva absència han ocupat els llocs d´elit i volen demostrar que l´hora del relleu ha arribat. Així per exemple, el rus Maksim Tarasov, campió del Món de perxa, el devtrinitat Ato Boldon, buscant dos ors olímpics en l´esprint, i l´australiana Cathy Freeman, bicampiona del Món de els 400 m. Per Bubka, apartat de les pistes per una operació dels tendons d´Aquiles, es tracta d´un verdader retorn, després de la seva tornada aquest hivern i sobretot d´una successió de baixes el mes passat (Torí, París, Roma) a causa de petits dolors. ´Tot va bé, però sempre és una sensació estranya abans de la primera competició´, manifestava el sèxtuple campió del Món a la seva arribada a Lausana, tranquil sobre la seva condició física i visiblement indiferent davant la qualitat dels seus rivals. Amb excepció del campió olímpic francès Jean Galfione, totes les figures sera allà: Tarasov, però també l´americà Jeff Hartwig, autor recentment de 6,03 m en perxa, i el seu compatriota Lawrence Johnson, els alemanys Tim Lobinger i Danny Ecker

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.