Marató per relleus a Manlleu

0
509

Actualment es la prova d´aquest tipus més veterana i participativa de les que es fan a Catalunya, doncs amb la d´enguany ja serà la onzena edició. Al llarg de tots aquests anys hem anat tinguen una participació en constant augment, i el que per nossaltres es molt important es que repeteixen molts atletes la seva presencia, sigui amb el mateix equip o be formant-ne part d´algun altre. Hem intentat sempre atendre tant al primer com l´ultim en tot el que correspont a una cursa, i procurar mantindre una infraestructura que satisfagi a tothom, i el que es molt important per la nostra part es puguer seguir cobrant una quota baixa des de ja fa molts anys. De la participació que hem tingut, hem d´esmentar que molts dels atletes capdavanters de Catalunya hi han pres part, lluitant i assolint molt bones marques, inclùs repetint actuació per intentar millorar-les. Fins al moment son sis els atletes que han participat en les 10 edicions cel.lebrades, i creiem que es motiu suficient perquè els hi fem constar el nostre agraiment fent esment als seus noms: Joan Juvanteny – Josep Juvanteny – Angel Illamola – Francesc Jovè Josep Muntò – Pere Viudez . Aquest any serà el primer any que participarà un equip d´Internautes.. amb gorra vermella .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.