Marató per relleus a Manlleu

0
682

Actualment es la prova d´aquest tipus més veterana i participativa de les que es fan a Catalunya, doncs amb la d´enguany ja serà la onzena edició. Al llarg de tots aquests anys hem anat tinguen una participació en constant augment, i el que per nossaltres es molt important es que repeteixen molts atletes la seva presencia, sigui amb el mateix equip o be formant-ne part d´algun altre. Hem intentat sempre atendre tant al primer com l´ultim en tot el que correspont a una cursa, i procurar mantindre una infraestructura que satisfagi a tothom, i el que es molt important per la nostra part es puguer seguir cobrant una quota baixa des de ja fa molts anys. De la participació que hem tingut, hem d´esmentar que molts dels atletes capdavanters de Catalunya hi han pres part, lluitant i assolint molt bones marques, inclùs repetint actuació per intentar millorar-les. Fins al moment son sis els atletes que han participat en les 10 edicions cel.lebrades, i creiem que es motiu suficient perquè els hi fem constar el nostre agraiment fent esment als seus noms: Joan Juvanteny – Josep Juvanteny – Angel Illamola – Francesc Jovè Josep Muntò – Pere Viudez . Aquest any serà el primer any que participarà un equip d´Internautes.. amb gorra vermella .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.