IV Triatló de Cambrils

0
493

La vila de Cambrils va acollir una gran matinal tri-atlètica amb la celebració del seu IV triatló sota l´excel·lent organització de Laetus Sport. Els 235 participants es van segmentar en 3 sèries, la qual cosa va permetre gaudir als banyistes i al públic present de l´espectacularitat d´aquest nou esport olímpic. De fet es van poder seguir tres proves de triatló totalment independents entre si. A les 9,30 hores es va donar la sortida a la sèrie reservada als corredors populars, i un cop finalitzats els 3 segments de la primera competició, es va donar la sortida a la sèrie reservada exclusivament per les dones. Pilar Hidalgo (Canal Isabel II) va ser la primera nedadora en arribar a la Platja del Regueral, tot seguit es va transformar en ciclista i va mantenir la primera posició als 20 km del circuit tancat de ciclisme configurat dins de la població, posició que mantindria a la cursa a peu final de 5 km, finalitzant la prova amb un temps de 58 min 38 s. A continuació van completar la prova Ana Burgos i María Bravo, que es van classificar en segona i tercera posició final amb uns temps de 1 h 00 min 3 s i 1h 03 min 13 s, respectivament. La sortida de la tercera sèrie, reservada als corredors d´elit va crear molta expectació, i va ser l´argentí Francisco Pontano el primer en sortir de l´aigua a la finalització del primer sector. Al segment de ciclisme es van mantenir mitjanes de velocitat elevades (46 kmh), i no va ser fins a la cursa a peu final a on es va decidir la classificació final. Xavier Llobet (C N Judizmendi) i Carlos Gil es van distanciar dels seus perseguidors i van tenir un important frec a frec fins als darrers metres de la prova, classificant-se en primera i segona posició amb uns temps de 52 min 21 s i 52 min 44 s, respectivament. A continuació van completar la prova Fernando Cabellos i Francisco Pontano, que van finalitzar en tercera i quarta posició amb unes marques de 52 min 56 s i 53 min 43 s, respectivament. El Club Natació Reus Ploms es va imposar per equips a la categoria masculina, i el Canal de Isabel II ho va fer a la categoria femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.