IV Triatló de Cambrils

0
680

La vila de Cambrils va acollir una gran matinal tri-atlètica amb la celebració del seu IV triatló sota l´excel·lent organització de Laetus Sport. Els 235 participants es van segmentar en 3 sèries, la qual cosa va permetre gaudir als banyistes i al públic present de l´espectacularitat d´aquest nou esport olímpic. De fet es van poder seguir tres proves de triatló totalment independents entre si. A les 9,30 hores es va donar la sortida a la sèrie reservada als corredors populars, i un cop finalitzats els 3 segments de la primera competició, es va donar la sortida a la sèrie reservada exclusivament per les dones. Pilar Hidalgo (Canal Isabel II) va ser la primera nedadora en arribar a la Platja del Regueral, tot seguit es va transformar en ciclista i va mantenir la primera posició als 20 km del circuit tancat de ciclisme configurat dins de la població, posició que mantindria a la cursa a peu final de 5 km, finalitzant la prova amb un temps de 58 min 38 s. A continuació van completar la prova Ana Burgos i María Bravo, que es van classificar en segona i tercera posició final amb uns temps de 1 h 00 min 3 s i 1h 03 min 13 s, respectivament. La sortida de la tercera sèrie, reservada als corredors d´elit va crear molta expectació, i va ser l´argentí Francisco Pontano el primer en sortir de l´aigua a la finalització del primer sector. Al segment de ciclisme es van mantenir mitjanes de velocitat elevades (46 kmh), i no va ser fins a la cursa a peu final a on es va decidir la classificació final. Xavier Llobet (C N Judizmendi) i Carlos Gil es van distanciar dels seus perseguidors i van tenir un important frec a frec fins als darrers metres de la prova, classificant-se en primera i segona posició amb uns temps de 52 min 21 s i 52 min 44 s, respectivament. A continuació van completar la prova Fernando Cabellos i Francisco Pontano, que van finalitzar en tercera i quarta posició amb unes marques de 52 min 56 s i 53 min 43 s, respectivament. El Club Natació Reus Ploms es va imposar per equips a la categoria masculina, i el Canal de Isabel II ho va fer a la categoria femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.