Imma Clopés (GEiEG) és la màxima favorita en el català de combinades

0
1085

L´atleta altempordanesa Imma Clopés (GEiEG) és la màxima favorita per adjudicar-se el títol al campionat de Catalunya de proves combinades que es disputarà aquest cap de setmana a l´estadi Serrahima de Barcelona. Clopés, que fa 15 dies va disputar el seu primer heptatló de la temporada a la reunió internacional d´Alhama on va ser tercera amb 5.265 punts, va assegurar que «es tracta d´anar agafant ritme de competició. El genoll em va respondre bé i això m´anima. L´objectiu ha de ser millorar la puntuació d´Alhama tot i que, a vegades, costa motivar-te quan el nivell de la competició és més baix». Clopés competirà d´aquí a dues setmanes a la Copa d´Europa a Suïssa. Per aquest mateix motiu, Marc Magrans ha decidit no participar al català. A Barcelona també competiran Vanessa Sugrañes i Rosa Escribano mentre Marta Masferrer ho farà en juvenils. En categoria masculina, els atletes del GEiEG seran Josep Maria Gener, que aspira a pujar al podi absolut, David Fajula i Xavier González. Sergi Cristín, en promeses, i Sergi Quiñones, en juvenil, també participaran.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.