Imma Clopés (GEiEG) és la màxima favorita en el català de combinades

0
1163

L´atleta altempordanesa Imma Clopés (GEiEG) és la màxima favorita per adjudicar-se el títol al campionat de Catalunya de proves combinades que es disputarà aquest cap de setmana a l´estadi Serrahima de Barcelona. Clopés, que fa 15 dies va disputar el seu primer heptatló de la temporada a la reunió internacional d´Alhama on va ser tercera amb 5.265 punts, va assegurar que «es tracta d´anar agafant ritme de competició. El genoll em va respondre bé i això m´anima. L´objectiu ha de ser millorar la puntuació d´Alhama tot i que, a vegades, costa motivar-te quan el nivell de la competició és més baix». Clopés competirà d´aquí a dues setmanes a la Copa d´Europa a Suïssa. Per aquest mateix motiu, Marc Magrans ha decidit no participar al català. A Barcelona també competiran Vanessa Sugrañes i Rosa Escribano mentre Marta Masferrer ho farà en juvenils. En categoria masculina, els atletes del GEiEG seran Josep Maria Gener, que aspira a pujar al podi absolut, David Fajula i Xavier González. Sergi Cristín, en promeses, i Sergi Quiñones, en juvenil, també participaran.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.