Encarna Granados es juga un lloc per als Jocs Olímpics a la Copa d´Europa de marxa

0
997

La marxadora sarrianenca Encarna Granados es jugarà demà a la Copa d´Europa de marxa que es disputa a la localitat alemanya d´Eisenhttbsdat una plaça per als Jocs Olímpics de Sydney. Per aconseguir-ho, Granados necessita acabar demà (17.00) entre les tres millors espanyoles i acostar-se a la mínima olímpica dels 20 quilòmetres (1.34), que ja va aconseguir fa un mes a Anglaterra (1.33.06). Des d´Alemanya i després d´un maratonià viatge de 14 hores, Granados va explicar que l´objectiu «no és cap altre que acabar entre les tres primeres espanyoles. Estic bé de forma i ho puc aconseguir». María Vasco és l´única que té plaça fixa mentre que Eva Pérez i Rocio Florido seran les rivals de la grupista. «Per mi seria molt important anar a Sydney perquè suposaria els meus tercers Jocs Olímpics. Demà el més important serà fer una bona prova. Crec que tinc moltes opcions d´aconseguir-ho». La marxadora grupista no es vol pressionar i tampoc es fixa acabar en cap posició en la prova de demà. «Les russes i les italianes són les més fortes i suposo que vindran al 100%. Però jo no m´hi haig de fixar. Haig de fer la meva cursa i està preparada per a tot».

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.