Encarna Granados es juga un lloc per als Jocs Olímpics a la Copa d´Europa de marxa

0
741

La marxadora sarrianenca Encarna Granados es jugarà demà a la Copa d´Europa de marxa que es disputa a la localitat alemanya d´Eisenhttbsdat una plaça per als Jocs Olímpics de Sydney. Per aconseguir-ho, Granados necessita acabar demà (17.00) entre les tres millors espanyoles i acostar-se a la mínima olímpica dels 20 quilòmetres (1.34), que ja va aconseguir fa un mes a Anglaterra (1.33.06). Des d´Alemanya i després d´un maratonià viatge de 14 hores, Granados va explicar que l´objectiu «no és cap altre que acabar entre les tres primeres espanyoles. Estic bé de forma i ho puc aconseguir». María Vasco és l´única que té plaça fixa mentre que Eva Pérez i Rocio Florido seran les rivals de la grupista. «Per mi seria molt important anar a Sydney perquè suposaria els meus tercers Jocs Olímpics. Demà el més important serà fer una bona prova. Crec que tinc moltes opcions d´aconseguir-ho». La marxadora grupista no es vol pressionar i tampoc es fixa acabar en cap posició en la prova de demà. «Les russes i les italianes són les més fortes i suposo que vindran al 100%. Però jo no m´hi haig de fixar. Haig de fer la meva cursa i està preparada per a tot».

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.