Avui ha començat la Marató de Barcelona 2001

0
799

Amb la reunió convocada pel regidor Albert Batlle, d´algunes persones relacionades amb la Marató i l´atletisme, feta aquesta tarda a les dependències del àrea d´Esports del Ajuntament de Barcelona, s´ha començat a disenyar la nova Marató de Barcelona del 2001. Romà Cuyàs, president de la Federació Catalana d´atletisme, Domingo Catalán, President de la ComissióMarathon Catalunya, Benito Ojeda, campió d´Espanya de Marató, Toni Cornellas, director de la mitja de Granollers, Josep M Antentas, vicepresident de la Federació i representant dels atletes veterans, representants de la Guàrdia Urbana i del departament de Via Pública, representants de la premsa escrita i altres persones del esport han parlat durant dues hores sobre el futur de la Marató Barcelona sota la coordinació del Regidor d´Esports,Albert Batlle, que ha presentat uns ambiciosos objectius a 3 anys. Un nou recorregut, declarar el dia de la marató, dia sense cotxes, aprofitar curses com la del Corte Inglés per animar a correr la Marató als barcelonesos (hi ha 140.000 socis a les instalacions esportives de la ciutat) i orientar-se al mercat europeu amb els tour-operadors son les accions més importants, entre altres, per arribar a la màgica xifra de 10.000 corredors l´any 2003. Aquest ´senat´ de la Marató es tornarà a reunir el 26 de juliol, per tal que el 15 de setembre estigui totalment definit el pla i les persones pel any 2001.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.