Avui ha començat la Marató de Barcelona 2001

0
549

Amb la reunió convocada pel regidor Albert Batlle, d´algunes persones relacionades amb la Marató i l´atletisme, feta aquesta tarda a les dependències del àrea d´Esports del Ajuntament de Barcelona, s´ha començat a disenyar la nova Marató de Barcelona del 2001. Romà Cuyàs, president de la Federació Catalana d´atletisme, Domingo Catalán, President de la ComissióMarathon Catalunya, Benito Ojeda, campió d´Espanya de Marató, Toni Cornellas, director de la mitja de Granollers, Josep M Antentas, vicepresident de la Federació i representant dels atletes veterans, representants de la Guàrdia Urbana i del departament de Via Pública, representants de la premsa escrita i altres persones del esport han parlat durant dues hores sobre el futur de la Marató Barcelona sota la coordinació del Regidor d´Esports,Albert Batlle, que ha presentat uns ambiciosos objectius a 3 anys. Un nou recorregut, declarar el dia de la marató, dia sense cotxes, aprofitar curses com la del Corte Inglés per animar a correr la Marató als barcelonesos (hi ha 140.000 socis a les instalacions esportives de la ciutat) i orientar-se al mercat europeu amb els tour-operadors son les accions més importants, entre altres, per arribar a la màgica xifra de 10.000 corredors l´any 2003. Aquest ´senat´ de la Marató es tornarà a reunir el 26 de juliol, per tal que el 15 de setembre estigui totalment definit el pla i les persones pel any 2001.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.