Carros de Foc una carrera diferent

0
774

Carros de Foc es el trekking dels 9 refugis guardats del parc nacional d´aigues tortes i llac de Sant Maurici i la seva area d´influencia, Tot va començar a la decada dels 80 quant uns guardes de la zona van decidir fer la travessa Pallars-Aran-Ribagorça en un dia, d´una sola tirada, ho van aconsseguir i algu li va dir Carros de Foc. Desde llavors cada vegada s´anat fent per mes gent, encara que nomes sigues coneguda aquesta travessa pels muntanyencs. Ara ens et decidit donar-ho a coneixer al gran public, corredors, muntanyencs i apasionats de la muntanya. Es pot sortir de qualsevol dels 9 refugis, el dia que es vulgui (entre meitats de juny i setembre) i en el sentit que es vulgui. No hi ha limit. Es tracta de comprar un forfait i al pas per cada refugi es va segellant aquest, posant l´hora de pas. A l´obtindre el forfait donem una gorra i nomes a l´acabar, no es podrá comprar, una samarreta exclusiva a tots aquells que hagin fet els Carros de Foc. Qui ho vulgui fer en menys de 24 hores tindra el avituallament gratuit (power bar i beguda). A la samarreta hi haura la diferenciacio dels que ho hagin fet en menys de 24 hores -skyrunner- o mes de 24 hores, sense limit de dies -open-, pero repeteixo, no es podra comprar. Per a fer-ho en menys de 24 hores cal estar molt ben preparat fisicament i sicologicament ja que es passa moltes hores a la muntanya i sense parar de correr. No es pot comparar a una marato de muntanya. El trekking es pot fer tranquilament, caminant pels matins nomes, en uns 5 dies.Tots els refugis ofereixen els serveis minims com bar-restaurant, lliteres amb mantes, etc. Material minim aconsellable: Skyrunner.- bambes de muntanya, roba d´atletisme, ulleres de sol i una ronyonera per a posar un bido i alguna barra energetica. Open.- Roba de trekking comoda, sabates de trekking(els camins no tenent cap perill i estant senyalizats de la manera habitual en muntanya), llençol-sac, ulleres de sol, capelina, guants fins i camara de fotos. Caracteristiques del Carros de Foc: Distancia. 50 kms.Alçada mitja 2400 metres. Refugis: Saboredo, Colomers i Restanca a la Vall d´Aran, Ventosa i Estany Llong a l´Alta Ribagorça, Colomina al Pallars Jussa i Blanc, Mallafre i Amitges al Pallars Sobira. Record actual 11h10´ fet per l´Enric Lucas. Preus: 5100 ptes. pensio completa per dia. 3950 mitja pensio. Forfait 2500. Federats: 4100 pensio completa. 2950 mitja pensio. Forfait 2500. Es necesari reservar degut a la limitada capacitat del refugis, sigui per a fer-ho en 1 dia com per a varis dies.Tfn. 973642407.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.