XIII Triatló escolar de la ciutat de Barcelona amb més de 1000 escolars

0
601

La platja de Bogatell ha estat escenari d´un altre triatló escolar per alumnes d´ESO. Pau Garcés i Laura Muñiz del SEK els més ràpids del 1052 estudiants d´ESO inscrits L´Institut d´Educació i la Direcció d´Esports de l´Ajuntament de Barcelona van organitzar el clàssic esdeveniment esportiu de final de curs escolar. La festa esportiva va permetre gaudir de l´esport combinat als 1052 inscrits. Els joves esportistes van haver de completar els tres sectors en línia de que va constar la prova, que va tenir com a punt neuràlgic la obligada zona de transicions entre els tres sectors situada a la Base Nàutica de la Mar Bella. De sortida els joves esportistes van completar un petit recorregut de natació de 50 metres, per continuar amb 5 km de ciclisme i finalitzar amb una cursa a peu final de 1,5 km. Per raons tècniques la cursa es va celebrar en 9 series amb el cronometratge automatitzat pel sistema de chip electrònic. El resultat final va estar favorable a Pau Garcés (Sant Estanislau de Kotska) que va emplenar 13 min i 04 s en completar el recorregut i es va imposar per només 3 segons a Marc Morell (Escolapis de Sarrià). Dins la categoria femenina Laura Muñiz (Sant Estanislau de Kotska) es va classificar en primera posició amb un temps final de 14 min 57 s. La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc el proper dia 20 al Saló de Cent de l´Ajuntament de Barcelona. Teniu els resultats complets a Internet

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.