Ha mort Pep Vilà, president del Club Atlètic Vic

0
741

Divendres al migdia va morir l´actual president del Club Atlètic Vic, Josep M Vilà i Serrabou, a causa d´un vessament cerebral que se li va produir dijous al vespre mentre era a les instal·lacions del club, les pistes d´atletisme Josep M Pallàs. En un primer moment va ser traslladat a l´Hospital General de Vic i d´allà cap a l´Hospital Clínic de Barcelona, però no hi va haver res a fer. Pep Vilà, de 48 anys, era també des de fa poc el President del Comitè Tècnic de la Federació Catalana d´Atletisme. En la seva trajectòria esportiva havia destacat primer com a atleta, després com a entrenador i finalment com a directiu. En aquest darrer aspecte es va significar, a part de les tasques del club i federatives, com a impulsor del Comitè Olímpic de Catalunya. En la seva faceta d´entrenador va aconseguir grans èxits amb atletes com Pere Casacuberta o Lurdes Miquel.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.