Ha mort Pep Vilà, president del Club Atlètic Vic

0
893

Divendres al migdia va morir l´actual president del Club Atlètic Vic, Josep M Vilà i Serrabou, a causa d´un vessament cerebral que se li va produir dijous al vespre mentre era a les instal·lacions del club, les pistes d´atletisme Josep M Pallàs. En un primer moment va ser traslladat a l´Hospital General de Vic i d´allà cap a l´Hospital Clínic de Barcelona, però no hi va haver res a fer. Pep Vilà, de 48 anys, era també des de fa poc el President del Comitè Tècnic de la Federació Catalana d´Atletisme. En la seva trajectòria esportiva havia destacat primer com a atleta, després com a entrenador i finalment com a directiu. En aquest darrer aspecte es va significar, a part de les tasques del club i federatives, com a impulsor del Comitè Olímpic de Catalunya. En la seva faceta d´entrenador va aconseguir grans èxits amb atletes com Pere Casacuberta o Lurdes Miquel.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.