ERC proposa crear circuits guiats per a ciclisme i atletisme a la Seu d´Urgell

0
1001

El grup municipal d´ERC a l´Ajuntament de la Seu d´Urgell ha presentat una moció, que haurà de ser debatuda i posada a votació en el decurs de la sessió plenària del dilluns que ve, relativa a la necessitat de definir al terme municipal de la Seu d´Urgell, diferents circuits esportius guiats. La proposta, que ha estat presentada pel regidor d´ERC Jordi Brescó, proposa ´definir un o més circuits per córrer o bé anar en bicicleta, guiats per rètols explicatius i dotats amb els equipaments necessaris per poder realitzar exercicis bàsics, així com altres elements de mobiliari urbà com poden ser fonts´. A l´exposició de motius, que acompanya la proposta d´ERC, s´explica que la qualitat de vida de la Seu es veu reforçada amb la possibilitat de realitzar esports a l´aire lliure, tals com el ciclisme i l´atletisme, i que precisament al llarg la primavera i l´estiu es veuen àmpliament reforçades aquestes pràctiques. El regidor republicà afirma que a la Seu ´existeixen un bon número de circuits i rutes per córrer o bé anar en bicicleta de muntanya, però aquestes rutes no disposen de cap indicació ni servei, tot i el gran nombre de ciutadans que en fan ús´. La proposta d´ERC argumenta la prioritat que ha de ser per a l´Ajuntament de la Seu el foment de l´esport i la salut, i a més el poc cost econòmic que una iniciativa d´aquestes característiques comporta. El ple municipal de demà debatrà altres mocions, com la del Grup de Govern, que demana que s´encarregui un estudi sobre les necessitats laborals al municipi, o de CiU, que reclama mesures per part de Foment per millorar la comunicació vial dels veïns del barri del Serrat de la Capella.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.