V Triatló Castelldefels-Gavà

0
605

Després de l´èxit del 3r Míting Internacional d´Atletisme Ciutat de Gavà, del passat 28 de maig, aquest diumenge 4 de juny hi ha una altra cita important per als practicants d´aquest esport, la V Triatló Castelldefels-Gavà, que se celebra al Canal Olímpic de Catalunya. L´organització és a càrrec del Club de tennis de Castelldefels amb la col·laboració dels patronats d´esports municipals de Castelldefels i Gavà i el Club d´Atletisme Gavà. La triatló consta de tres proves: una cursa de natació de 750 metres (dins les aigües del Canal), un circuit de ciclisme de 20 kilòmetres (entre Castelldefels i Gavà) i una cursa a peu de 5 kilòmetres (dues voltes al voltant del Canal). L´any passat hi van participar 375 atletes, la majoria espanyols, però també alguns de França, Portugal i Andorra.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.