V Triatló Castelldefels-Gavà

0
507

Després de l´èxit del 3r Míting Internacional d´Atletisme Ciutat de Gavà, del passat 28 de maig, aquest diumenge 4 de juny hi ha una altra cita important per als practicants d´aquest esport, la V Triatló Castelldefels-Gavà, que se celebra al Canal Olímpic de Catalunya. L´organització és a càrrec del Club de tennis de Castelldefels amb la col·laboració dels patronats d´esports municipals de Castelldefels i Gavà i el Club d´Atletisme Gavà. La triatló consta de tres proves: una cursa de natació de 750 metres (dins les aigües del Canal), un circuit de ciclisme de 20 kilòmetres (entre Castelldefels i Gavà) i una cursa a peu de 5 kilòmetres (dues voltes al voltant del Canal). L´any passat hi van participar 375 atletes, la majoria espanyols, però també alguns de França, Portugal i Andorra.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.