Molt Públic i grans marques al Míting Internacional de Gavà

0
856

“El III Míting Internacional d’Atletisme de Gavà, organitzat passat diumenge pel Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Gavà i el Club Atletisme Gavà amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana d’Atletisme, la firma Puma i els mitjans de comunicació Gavà Televisió, Brugués i Radio Sellarès, s’ha consolidat per l’excel·lent nivell esportiu i l’expectació generada a l’Estadi Municipal La Bòbila, on més de 2500 persones van viure en una tarda inoblidable com queien 12 nous rècords de l’Estadi de les 15 proves previstes. Dels registres destaquen quatre de gran nivell internacional. Als 100 m masculins, la del nigerià Raymond Egiogu amb 10 s 13, mentre que als 100 tanques femenins, Maia Shemtchishyna –Ucraïna- ha fet un temps de 12 s 99 i el seu compatriota, Dimitry Kolesnichenko guanyà els 110 m amb 13 s 78. Pel que fa als 10.000 m, els kenians Steven Sego, guanyador amb 28’17 s 51, i Cheren Simatwa van rebaixar els 28 min 30 s fixats per l’organització en una cursa vibrant que tancà el Míting. Els atletes espanyols també han contribuït a l’èxit del Míting de Gavà. Marco Cepeda s’ha proclamat campió dels 3.000 m obstacles amb 8 m 34 s 64, mentre que David Canal ha fet la millor marca espanyola de la temporada dels 400 m amb 46 s 06. Ambdós atletes han fet una actuació que els obre el camí cap als Jocs Olímpics de Sidney. De la seva banda, Hipólito Montesinos ha fet una gran actuació als 110 tanques amb 13 s 84 i Nerea Azkarate ha quedat segona a les tanques femenines amb 13 s 44. El Míting Internacional d’Atletisme “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.