A Salou es disputarà una mitja marató.

0
698

“La Comissió de Marató de Catalunya organitzarà una mitja marató a Salou, a finals d’octubre. Una cursa atlètica de 21 km i 97 metres de la qual encara es desconeix el recorregut, tot i que s’anuncia que serà urbà i planer. Aquesta prova compte amb la col.laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salou i el suport de la Federació Catalana d’Atletisme. Properament la Regidoria d’Esports iniciarà una campanya per captar voluntariat i la participació d’empreses patrocinadores, la qual cosa, segons el regidor d’esports Jesús Barragán, és del tot necessària per tal d’aconseguir un bon nivell organitzatiu i desenvolupament de la prova. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.