A Salou es disputarà una mitja marató.

0
512

La Comissió de Marató de Catalunya organitzarà una mitja marató a Salou, a finals d’octubre. Una cursa atlètica de 21 km i 97 metres de la qual encara es desconeix el recorregut, tot i que s’anuncia que serà urbà i planer. Aquesta prova compte amb la col.laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salou i el suport de la Federació Catalana d’Atletisme. Properament la Regidoria d’Esports iniciarà una campanya per captar voluntariat i la participació d’empreses patrocinadores, la qual cosa, segons el regidor d’esports Jesús Barragán, és del tot necessària per tal d’aconseguir un bon nivell organitzatiu i desenvolupament de la prova.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.