VII Duatló de Sant Joan de les Abadesses, Campionat d´Espanya de Duatló.

0
1065

La vila de Sant Joan de les Abadesses va oferir un dispositiu del més alt nivell per l´organització del campionat d´Espanya de duatló. La prova va reunir a 278 participants que van haver de completar els tres sectors en línia de 10 km de cursa a peu inicial, 40 km de cursa ciclista per la carretera de Ripoll, i 5 km de cursa a peu final. El mexicà Mario Salazar (Kebi Sport), va assolir la primera posició final amb un temps de 1 h 48 min 32 s., la seva avantatja sobre els seus perseguidors va estar mínima, clasificant-se els 11 primers classificats a menys d´un minut del guanyador. Raul Llamazares ( Macario) va creuar la línia d´arribada en segona posició, aconseguint la primera posició al campionat estatal amb un registre final de 1 h 48 min 38 s. El pòdium nacional va estar completat per Jordi Calduch (C.N.Manresa) i Fernando Gómez (Kebi Sport) que van assolir el segon i tercer lloc del campionat amb uns temps finals de 1 h 48 min 47 s, i 1h 48 min 49 s. La lluita per les primeres posicions de la categoria femenina va estar centrada en la madrilenya Marina Damlaimcourt i en la barcel·lonina Pilar Hidalgo, les dues membres de mateix club, el Canal Isabel II, que van distanciar-se de la resta de competidores dins el sector de ciclisme, finalitzant la prova del campionat en primera i segona posició amb unes marques de 2 h 06 min 37 s, i 2 h 08 min 04 s, respectivament. Marta Cusidó (C.N.Sabadell) va donar la gran sorpresa assolint la tercera posició final amb un registre de 2 h 08 min 57 s. Aquesta corredora sabadellenca es va estrenar en aquest esport fa tant sols 2 mesos. Els equips masculins del Kebi Sport i femenins del Canal Isabel II van conquerir els primers llocs del campionat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.