200 atletes de 26 països competiran al 3r Míting Internacional

0
652

” d´Atletisme L´Estadi de la Bòbila acollirà per tercer any consecutiu aquest diumenge, 28 de maig, el millor atletisme de competició de tot el món. Es tracta del 3r Míting Internacional d´Atletisme Ciutat de Gavà, que és organitzat pel Patronat Municipal d´Esports i el Club Atletisme Gavà, i està inclòs en el circuit de l´EAP (Europe Athletisme Promotion). Uns 200 atletes d´alt nivell provinents de 26 països competiran en totes les modalitats d´aquest esport. Entre els espanyols, destaquen Conchi Paredes en triple salt; Javier García Chico en perxa; Marcos Cepeda en 3.000 m. obstacles i David Canal en 400 m. L´ex-atleta José Manuel Abascal serà l´encarregat d´explicar als espectadors que acudeixin a La Bòbila el desenvolupament de les proves. El Míting començarà a les 17:45 hores amb la desfilada de participants, però des de les 16:30 l´Estadi acollirà unes proves d´atletisme de promoció. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.