200 atletes de 26 països competiran al 3r Míting Internacional

0
527

” d´Atletisme L´Estadi de la Bòbila acollirà per tercer any consecutiu aquest diumenge, 28 de maig, el millor atletisme de competició de tot el món. Es tracta del 3r Míting Internacional d´Atletisme Ciutat de Gavà, que és organitzat pel Patronat Municipal d´Esports i el Club Atletisme Gavà, i està inclòs en el circuit de l´EAP (Europe Athletisme Promotion). Uns 200 atletes d´alt nivell provinents de 26 països competiran en totes les modalitats d´aquest esport. Entre els espanyols, destaquen Conchi Paredes en triple salt; Javier García Chico en perxa; Marcos Cepeda en 3.000 m. obstacles i David Canal en 400 m. L´ex-atleta José Manuel Abascal serà l´encarregat d´explicar als espectadors que acudeixin a La Bòbila el desenvolupament de les proves. El Míting començarà a les 17:45 hores amb la desfilada de participants, però des de les 16:30 l´Estadi acollirà unes proves d´atletisme de promoció. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.