X Edició de la Pujada a les Dues Pedres Memorial Josep Llorca

0
991

El proper 28 de Maig es celebrara la X edició d´aquesta cursa popular no competitiva a Santa Coloma de Gramanet. En dos circuits de 5 i 12 km totalment de muntanya , els dret d´incripció són de 800 pessetes i limitada a 1100 participants, inclou una samarreta, esmorzar i sorteig de regals i també acompanyament de música. Incripcions : Deportes Marathon Sant Jeroni, 18 – 20 Santa Coloma de Gramenet Deportes Atleta´s De Domingo Catalán Carretera de la Bordeta, 7 Barcelona Corre Corre Plaça Segarra, 15 Santa Coloma de Gramenet Unió Colomenca d´Atletisme C/Prat de la Riba, s/n (Pista d´Atletisme) Santa Coloma de Gramenet Tel. 93 392 45 57 De dilluns a divendres, de 17 a 21 hores

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.