IX Míting Internacional d’atletisme Palafrugell Costa Brava

0
2819

El Patronat Municipal d´Esports i el Club Atlètic de Palafrugell , amb l´autorització de la Federació Catalana d´Atletisme organitza pel proper dissabte 27 de maig de 2000 el IX MÍTING INTERNACIONAL D´ATLETISME PALAFRUGELL-COSTA BRAVA, englobat dins el Circuit Europeu de Mítings de Promoció (EUROPE ATHLETISME PROMOTION). Les proves es celebraran a l´Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell a partir de les 19,00 hores. El control tècnic anirà a càrrec del Col·legi Català i Gironí de Jutges d´Atletisme. Hi haurà cronometratge elèctric. Hi haurà control antidòping per donar validesa a qualsevol rècord o mínima que es pugui produir. Podran participar-hi atletes amb la llicència federativa actualitzada per la temporada en curs que hagin superat les marques mínimes que s´especifiquen en full apart. L´organització es reserva el dret de poder convidar algun altre atleta que consideri d’interès. L´horari i ordre de proves s´especifica en full apart. Les inscripcions hauran de fer-se per escrit i enviar-se al Patronat Municipal d´Esports, c/. Àngel Guimerà,20 17200 Palafrugell, per fax als núm. 972610407-972301970 o per e-mail a ptpalaf@ddgi.es abans del 12 de maig de 2000. Hi haurà medalla als tres primers classificats de cada prova. Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit al Sr. Jutge Àrbitre, acompanyades de 5000 ptes. com a dipòsit i només seran acceptades fins 30 minuts després de coneguda la classificació En cas d’ésser acceptada la reclamació es tornarà el dipòsit. L´Organització declina tota responsabilitat pels possibles perjudicis morals o materials que puguin sofrir els participants i espectadors durant la celebració de les proves. El sol fet d´inscriure´s implica la total acceptació del present Reglament. Tot allò no previst serà resolt pel Col·legi de Jutges d´acord amb les normatives de la I.A.A.F.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.