6a Taula Rodona d´Atletes de Fons, dins dels actes de la Festa Major de Nou Barris

0
654

El passat dissabte 20 de maig es va celebrar la 6a Taula Rodona d´Atletes de Fons, dins dels actes de la Festa Major de Nou Barris a Barcelona. Els assistents van poder gaudir en participar activament, ja sigui escoltant com parlant, d´aquesta oportunitat d´intercanviar impressions, experiències i coneixements entre atletes de fons de tant variada condició. Entre els participants coneguts estava en Benito Ojeda i Francisco Javier Cortés Huete que van donar el seu parer des de el punt de vista d´alt élite. En el Centre Cívic de Via Favència, lloc on es va realitzar aquest Taula Rodona, també van ser atletes coneguts com Josep Maria Atentas, Fernando Francisco, Oscar Mora, Ricard González, Ignasi Taló i José Miguel Cánovas. Entre els atletes punters del Club d´Atletisme Nou Barris, club organitzador de la Taula Rodona, estaven Antonio Cruz i Pepe Comesaña entre d´altres. Per part del Consell del Districte hi era present Macià Fuster, Regidor d´Esports i sots president del Districte. Els temes tractats van ser molts i molt variats. Cara l´any vinent tenim intenció de promocionar més aquesta Taula Rodona i intentar augmentar el nombre de participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.