Cursa del Corte Inglés

0
635

Un corredor de 57 anys d´edat, FPF, ha mort aquest matí a Barcelona en el transcurs de la tradicional ´cursa´ d´El Corte Inglés al patir una aturada cardíaca a pocs metres d´arribar a la meta, segons han informat a Europa Press fonts de l´organització i de l´Hospital del Mar. La persona ha estat atesa per la Creu Roja, i immediatament ha estat traslladada en ambulància a l´Hospital del Mar. En l´ambulància se li han iniciat maniobres de reanimació cardiorespiratòria, que han continuat en el servei d´urgències de l´Hospital del Mar, on s´ha declarat la mort del pacient per aturada cardiorespiratoria irreversible a les 11.36 hores. GUANYADORS DE LA ´CURSA´ En el terreny purament esportiu, la carrera popular ha comptat aquesta edició amb una participació de 56.414 persones, 2.000 persones més que l´any anterior, que han recorregut els aproximadament 12 quilòmetres de la carrera, pels carrers del centre de Barcelona i els voltants de l´Anell Olímpic. Els guanyadors de la ´cursa´ han estat, en categoria masculina, l´atleta marroquí de 28 anys Driss Lakhouaja amb un temps de 32 minuts i 42 segons, mentre que en categoria femenina la vencedora ha estat Eva Sants amb un temps de 38 minuts i 22 segons. En l´apartat masculí, Ignacio Cáceres, amb 32 minuts 57 segons, i José Granadero, amb 33 minuts i 19 segons, han quedat en la segona i tercera posició, respectivament. En categoria femenina Silvia Verónica, amb 41 minuts i 19 segons, i Montse Berguedà, amb 41 minuts 56 segons, han ocupat la segona i tercera posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.