Cursa del Corte Inglés

0
564

Un corredor de 57 anys d´edat, FPF, ha mort aquest matí a Barcelona en el transcurs de la tradicional ´cursa´ d´El Corte Inglés al patir una aturada cardíaca a pocs metres d´arribar a la meta, segons han informat a Europa Press fonts de l´organització i de l´Hospital del Mar. La persona ha estat atesa per la Creu Roja, i immediatament ha estat traslladada en ambulància a l´Hospital del Mar. En l´ambulància se li han iniciat maniobres de reanimació cardiorespiratòria, que han continuat en el servei d´urgències de l´Hospital del Mar, on s´ha declarat la mort del pacient per aturada cardiorespiratoria irreversible a les 11.36 hores. GUANYADORS DE LA ´CURSA´ En el terreny purament esportiu, la carrera popular ha comptat aquesta edició amb una participació de 56.414 persones, 2.000 persones més que l´any anterior, que han recorregut els aproximadament 12 quilòmetres de la carrera, pels carrers del centre de Barcelona i els voltants de l´Anell Olímpic. Els guanyadors de la ´cursa´ han estat, en categoria masculina, l´atleta marroquí de 28 anys Driss Lakhouaja amb un temps de 32 minuts i 42 segons, mentre que en categoria femenina la vencedora ha estat Eva Sants amb un temps de 38 minuts i 22 segons. En l´apartat masculí, Ignacio Cáceres, amb 32 minuts 57 segons, i José Granadero, amb 33 minuts i 19 segons, han quedat en la segona i tercera posició, respectivament. En categoria femenina Silvia Verónica, amb 41 minuts i 19 segons, i Montse Berguedà, amb 41 minuts 56 segons, han ocupat la segona i tercera posició.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.