Avui dissabte fòrum sobre atletisme a Nou Barris

0
403

Hi ha molts temes referent a l´atletisme de fons que ens agrada parlar, escoltar o debatir-ho amb altres atletes de fons. També hi ha molts atletes que tenen ganes de comentar la seva experiència en algun aspecte sobre aquest molt tant fascinant com és el Fons. Tots coneixem a atletes d´élite com és Benito Ojeda (vigent campió d´Espanya de Marató) mitjançant les curses o els medis de comunicació (televisió, diaris, etc. ). Però, l´hem preguntat mai personalment amb ells sobre alguna qüestió en concret referent a l´Atletisme de Fons? Avui dissabte tenim tots l´oportunitat de poder assistir i participar activa o passivament a la Taula Rodona d´Atletes de Fons que és farà al Centre Cívic de Via Favència, al Cinturó de Dalt entre la Via Júlia i la Plaça Karl Marx al Districte de Nou Barris de Barcelona a partir de les 6 de la tarda.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.