Gran èxit en el VI Triatló Jove – Parc de Montjuic

0
600

Amb una setmana de retràs degut a les pluges del darrer dimecres, s´ha celebrat el VI Triatló Jove – Parc de Montjuic amb 400 participants, que han practicat el esport que ja serà olímpic a Sidney´2000. El millor ha estat la diversió, pero la competició ha estat molt correcta i cronometrada amb el mateix sistema de xip que les series mundials del Ironman, donant una idea del esforç i seriositat que vol donar l´Ajuntament a aquesta serie de triatlons i duatlons escolars que seguiràn el 7 i el 14 de Juny. Ja podeu trobar els resultats complets oficials en aquesta web.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.