Campionat de Catalunya de Clubs

0
670

“Aquest diumenge dia 21 de maig es celebra a l´Estadi Serrahima la final del Campionat de Catalunya de Clubs 1ª categoria. Els vuit primers equips de Catalunya en Homes i els vuit primers en Dones acudiran al Serrahima el proper diumenge; és un bona ocasió per veure bon atletisme de pista i si fa bon dia, aprofitar per ´fer bronze´ a les grades de l´Estadi. Donat que aquesta jornada coincideix amb la “XXII Edició de la Cursa de EL CORTE INGLÉS” preguem comuniqueu als vostres atletes que des de les 9.00 fins les 12.00 hores l’Anella Olímpica restarà tancada, la qual cosa afectarà l’accés a l’Estadi Serrahima des de la Pl. Espanya. L’accés per arribar a l’Estadi Serrahima haurà de ser necessàriament pel Passeig de la Zona Franca (carrers Foneria i Segura). “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.