L’atleta Quico Soler va repetir victòria a la mitja marató de Collbató

0
1553

L’atleta Quico Soler, després de superar els 1000 metres de desnivell, va repetir la victòria de l’any passat, amb un cronòmetre 1’ 38” més dicret que la anterior edició. En catagoria femenina s’estrena l’atleta Teresa Roca Casas. Ambdós pertanyen a la Selecció Catalana de Curses d’Alta Muntanya. Malgrat que inicialment l’organització s’habia marcat un límit de 400 participants, l’edició d’aquest any de la Cursa de l’Alba ha superat les 470 inscripcions.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.