L´essència del córrer és un manual senzill d´introducció al jogging i també a l´atletisme de base

0
1125

La Fundació Caixa de Sabadell reedita L´essència de córrer, de Ramon Oliu, en l´homenatge a l´autor i per sumar-se a la commemoració del centenari de l´atletisme català. RAMON OLIU sap transmetre´ns allò més íntim i saludable del córrer: el retrobament del ritme natural, i com el ´temps perdut´ dedicat a córrer ´ens regenera i re-crea´ alhora que ens permet valorar les coses més simples i subtils, que al ritme de la vida moderna ens passen desapercebudes. L´essència del córrer, encara que va ser escrit fa vint anys, continua essent una eina bàsica per al qui vulgui iniciar-se en la cursa de mitja i llarga distància. L´edició que presentem, tot i que reprodueix fidelment la primera, incorpora un programa informàtic titulat ´ATLETISME. CONTROL D´ENTRENAMENTS´ que facilitarà la preparació diària tant al corredor afeccionat com a l´atleta professional. La reedició d´aquesta obra per part de la FUNDACIÓ CAIXA DE SABADELL vol retre homenatge al treball de RAMON OLIU I ELS SEUS COL·LABORADORS, així com felicitar la Comissió del Centenari de l´Atletisme Català per la tasca divulgativa que desenvolupa entorn de l´efemèride. Ramon Oliu, l´autor Va néixer a Cantonigrós el 1923. Amb una preparació

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.