Els kenyans Cornelius Leli i Jhon Miaka, ambdós de l´equip Puma, i els marroquins Younes Abdallah i Younes El Mostafa, són els principals favorits per adjudicar-se la sisena eidició de la Mitja Marató

0
1108

Miaka (vencedor aquest any de la 1/2 marató de Valladolid) i Leli acrediten marques de poc més d´1 hora i 2 minuts, un temps que fa perillar el rècord de la prova, en mans del silenc Pere Arco des de l´any passat amb 1h04m32s El marroquí Abdallah va ser el guanyador de la 1/2 marató de Banyoles i Sant Cugat, a més de ser sisè en la recent cursa de bombers de Barcelona, una prova d´un alt nivell internacional. En la prova femenina, a més de les habituals Marina Prats i Quima Casas, destaca la presència de les kenyanes Marietta Kio i Ruth Calunda, de l´equip Puma, amb marques d´1 hora i 15 minuts. La primera ha guanyat aquest any la 1/2 marató de Torrevella. L´organització espera que en aquesta edició es millorin els rècords de les dues proves i també el de participació. La 1/2 marató de l´any passat la van córrer uns 400 atletes i s´espera que per demà aquesta xifra arribi als 550. En el seu intent de millorar el recorregut any rere any, els organitzadors han modificat el recorregut, que passarà per la Devesa i per la continuació del carrer Migdia, zones amples com agraden als corredors i que faciliten la seguretat, per la què vetllaran uns 300 voluntaris. Premi a la major participació Pel que respecta a la quarta edició de la cursa popular, s´espera un gran èxit de participació. La gran novetat d´aquesta edició és que es premiarà les APA (Associació de Pares d´Alumnes) de l´escola de la ciutat i de fora de la mateixa que hi aportin més participants. De moment ja hi ha més d´una escola que ha assegurat la seva presència. Amb aquesta mesura es pretén fer de la cursa una festa esportiva de tota la ciutat. El 1999, el nombre de participants va ser de 500 i per aquest 2000 s´espera que arribi als 700.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.