El Palafrugell Bianya pren part a la segona jornada del Català de clubs de 2a categoria

0
561

El Palafrugell Bianya participarà demà en la segona jornada del Campionat de Catalunya de clubs d´atletisme de segona categoria que tindrà lloc a Igualada. El conjunt baixempordanès va competir la setmana passada a Mollet i tant en categoria masculina com en la femenina va acabar en la quarta posició. Els rivals de demà seran els mateixos de fa set dies: Sant Celoni, Granollers, Igualada, Lluïsos Mataró, Mollet i Dominiques en categoria masculina i Montjuïc, Colomenca, Terrassa i Mollet en la femenina, on el Palafrugell tindrà les baixes de les germanes Nuri i Anna Barbé. D´altra banda, a l´estadi del GEiEG es farà aquest cap de setmana el campionat provincial de proves combinades en les diferents categories. ddeg

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.