Blanco serà avui a la Divisió d´Honor de clubs i demà a la milla de Majadahonda

0
860

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco (Reial Societat) afrontarà aquest cap de setmana dues competicions. Avui participarà amb el seu club al campionat d´Espanya de Divisió d´Honor a l´Hospitalet de Llobregat. Blanco participarà en els 3.000 obstacles amb l´objectiu de guanyar i donar punts al seu club però tindrà un rival de nivell, Elisardo de la Torre (Universidad de Oviedo), olímpic als Jocs d´Atlanta. De la Torre intentarà baixar de 8.30 per poder anar als Jocs Iberoamericans, on Blanco ja té pràcticament plaça segura després de fer 8.33.78 la setmana passada a Lisboa. A l´Hospitalet, la Reial Societat competirà contra el Transports T, el CN Barcelona i l´Universidad de Oviedo. Demà, Blanco prendrà part en la milla urbana de Majadahonda on competirà al costat d´un grapat d´estrelles. Reyes Estévez, Martín Fiz i Isaac Viciosa lideren un cartell on també hi són Anacleto Jiménez, Roberto Parra, Luis Miguel Martín Berlanas i Víctor Morente.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.