Blanco serà avui a la Divisió d´Honor de clubs i demà a la milla de Majadahonda

0
780

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco (Reial Societat) afrontarà aquest cap de setmana dues competicions. Avui participarà amb el seu club al campionat d´Espanya de Divisió d´Honor a l´Hospitalet de Llobregat. Blanco participarà en els 3.000 obstacles amb l´objectiu de guanyar i donar punts al seu club però tindrà un rival de nivell, Elisardo de la Torre (Universidad de Oviedo), olímpic als Jocs d´Atlanta. De la Torre intentarà baixar de 8.30 per poder anar als Jocs Iberoamericans, on Blanco ja té pràcticament plaça segura després de fer 8.33.78 la setmana passada a Lisboa. A l´Hospitalet, la Reial Societat competirà contra el Transports T, el CN Barcelona i l´Universidad de Oviedo. Demà, Blanco prendrà part en la milla urbana de Majadahonda on competirà al costat d´un grapat d´estrelles. Reyes Estévez, Martín Fiz i Isaac Viciosa lideren un cartell on també hi són Anacleto Jiménez, Roberto Parra, Luis Miguel Martín Berlanas i Víctor Morente.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.