6ª Taula Rodona d´Atletes de Fons

0
715

“El proper dissabte 20 de maig a les 6 de la tarda, el Club d´Atletisme Nou Barris, juntament amb el Districte de Nou Barris de l´Ajuntament de Barcelona, organitza la 6a Taula Rodona d´Atletes de Fons. L´objectiu és el de reunir en un sols local a atletes d´élit, populars, de pista, de ruta, grans, joves, experimentats, principiants, alts i no tant alts per parlar i escoltar lliurement de qualsevol tema relacionat amb l´atletisme de fons. Esteu tots convidats. Us hi esperem al Centre Cívic de Via Favència. (Via Favència, 217; metro L4 ´Via Júlia´ de Barcelona).
jordi_march@navegalia.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.