Mitja Marató de Mataró

0
656

“El proper diumenge 7 DE MAIG, a les 9 hores del matí, tindrà lloc la Tercera Edició de la ´MITJA MARATÓ CIUTAT DE MATARÓ´, amb Sortida i Arribada al Passeig Marítim. Està organitzada per una Comissió que aplega els Clubs d´Atletisme de Mataró i el Patronat Municipal d´Esports de l´Ajuntament. El circuït és absolutament planer, i discorre pel Passeig Marítim, instal.lacions del Port Esportiu i Pesquer de Mataró i per la Carretera Nacional II, enfront de la façana de la ciutat. Distància certificada, per mesurament oficial de la FCA, de 21,097 Qm. Cronometratge amb xip. Preu : 1.200 ptes ( 1.000 pels titulars de xip groc ) Darrer dia d´inscripció : Divendres 5 de Maig ( o en arribar a 1.000 inscrits ) Premis : Trofeus als cinc primers classificats de la general masculina i cinc primeres de la femenina, també als tres primers de cada categoría, als tres primers equips masculins i femenins ( equips de cinc corredors/res ), i al club amb més participants. Premi especial ( 25.000 Ptes ) a qui milllori els rècords de la prova : Masculí : 1h.09´19´; Femení : 1h.28´28´. Obsequis : A tothom que acabi la cursa : Una prenda esportiva commemorativa, lot de productes de Procter&Gamble España, lot de productes alimentaris de Pryca, obsequis de Mc Donald´s…. Diploma amb el temps oficial ( tramesa a domicili a cada participant ). A més a més : Sorteig de productes esportius, deferència de Intersport-Ronda-43. Serveis : Avituallament cada 5 quilòmetres, aparcament de cotxes, Servei de Massatges i dutxes ( instal.lacions del Centre Natació Mataró ). Inscripció gratuïta per la compra d´unes sabatilles d´Atletisme ( qualsevol marca !! ) a la Botiga Intersport-Ronda 43 ( Ronda Barcel´o, 43 – Mataró ). “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.